Χρειάζεστε Taxi; Καλέστε μας τώρα! Είμαστε διαθέσιμοι 24/7!

Ο Στόλος μας

Ο στόλος των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων μας διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση, έτοιμος για αναχώρηση με ασφάλεια, ποιότητα και σιγουριά.

Mercedes VITO TOURER

Το Mercedes Vito Tourer είναι ένα ευέλικτο και κομψό όχημα, που προσφέρει άνεση, χώρο και προηγμένα χαρακτηριστικά. Ιδανικό για ομαδικά ταξίδια ή οικογενειακές περιπέτειες, συνδυάζει πολυτέλεια και πρακτικότητα για ένα αξέχαστο ταξίδι.

OPEL VIVARO

Το Opel Vivaro είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο φορτηγάκι, σχεδιασμένο για τον ελεύθερο χρόνο. Με το ευρύχωρο εσωτερικό του, τις αποδοτικές επιδόσεις και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά του, εξασφαλίζει μια άνετη και αποτελεσματική διαδρομή για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

PEUGEOT 301

Το Peugeot 301 είναι ένα συμπαγές σεντάν που προσφέρει ισορροπία μεταξύ στυλ, άνεσης και αποδοτικότητας. Με τον κομψό σχεδιασμό και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, προσφέρει μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία για αστικές και προαστιακές περιοχές.

SKODA OCTAVIA

Το Skoda Octavia είναι ένα εξελιγμένο και πρακτικό σεντάν, που προσφέρει ένα μείγμα κομψότητας, επιδόσεων και προηγμένης τεχνολογίας. Με την ευρύχωρη καμπίνα του και τις αποδοτικές επιλογές κινητήρων, προσφέρει μια άνετη και απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

skoda octavia estate

Το Skoda Octavia Estate είναι ένα ευέλικτο και πρακτικό αυτοκίνητο που συνδυάζει άφθονο χώρο φόρτωσης με άνετη οδήγηση. Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του και οι αποδοτικοί κινητήρες του το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για οικογένειες και ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων.

mercedes e220 estate

Το Mercedes-Benz E220 Estate ενσωματώνει άψογα την πολυτέλεια και την πρακτικότητα. Με ένα ισχυρό αλλά αποδοτικό κινητήρα, προσφέρει μια ομαλή εμπειρία οδήγησης. Το ευρύχωρο και προσεγμένο εσωτερικό του, μαζί με την προηγμένη τεχνολογία, το καθιστούν σύμβολο κομψότητας και ευελιξίας στον δρόμο, θέτοντας το πρότυπο για τα σύγχρονα πολυτελή αυτοκίνητα.

Mercedes SPRINTER 316 MINI BUS

Ανακαλύψτε την ασύγκριτη άνεση και στυλ με το Mercedes Sprinter 316 Mini Bus μας, ιδανικό για ομαδικές μεταφορές και περιηγήσεις. Με καθίσματα για έως και 20 άτομα, αυτό το λαμπερό και ευρύχωρο όχημα εξασφαλίζει έναν πολυτελή ταξίδι για κάθε επιβάτη. Η ασφάλεια είναι κυρίαρχη, συμπληρωμένη από προηγμένα χαρακτηριστικά, ενώ ο ισχυρός αλλά αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μια ομαλή διαδρομή. Ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις, μεταφορές από/προς αεροδρόμιο ή πανοραμικές εκδρομές, το Mercedes Sprinter 316 Mini Bus συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στα ομαδικά ταξίδια - κάντε κράτηση τώρα και επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που ταξιδεύετε μαζί.