Χρειάζεστε Taxi; Καλέστε μας τώρα! Είμαστε διαθέσιμοι 24/7!

Μυθικά ύψη: Dion and Olympus One-Day Road Tour

Δίον και Όλυμπος: Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας μύθο
Κατόπιν αιτήματος

Περιγραφή Περιήγησης

Ξεκινήστε μια μονοήμερη εκδρομή στο Δίον και τον Όλυμπο, όπου συγκλίνουν η αρχαία μυθολογία και η εκπληκτική φυσική ομορφιά. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε την πλούσια ιστορία και τα μαγευτικά τοπία αυτής της θρυλικής περιοχής, βυθίζοντας τους εαυτούς μας στις ιστορίες των θεών και τα θαύματα του Ολύμπου.

Η περιπέτειά μας ξεκινά με την άφιξή μας στο Δίον, μια αρχαία πόλη που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου. Περπατήστε στα χνάρια των θεών καθώς περιπλανιόμαστε στον αρχαιολογικό χώρο, θαυμάζοντας τα ερείπια που ψιθυρίζουν ιστορίες του παρελθόντος. Ανακαλύψτε αρχαία θέατρα, ιερά και περίτεχνα ψηφιδωτά, όλα μαρτυρίες για τον ζωντανό πολιτισμό που κάποτε ευδοκιμούσε εδώ.

Καθώς θα εμβαθύνουμε στη μυθολογική σφαίρα, θα κατευθυνθούμε προς τις ιερές πλαγιές του Ολύμπου, τη θρυλική κατοικία των θεών. Ταξιδέψτε μέσα από καταπράσινα δάση και παρθένα τοπία, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα που μας περιβάλλει. Μάθετε για τους μύθους και τους θρύλους που διαπερνούν αυτό το μυστηριακό βουνό, όπου κάποτε βασίλευε ο Δίας και οι θεϊκοί ομόλογοί του.

Ο ειδικός οδηγός μας θα μας οδηγήσει σε μια συναρπαστική πεζοπορία, προσφέροντας πληροφορίες για την ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα που κατοικεί σε αυτό το βουνό. Αναπνεύστε τον καθαρό αέρα του βουνού και νιώστε την αίσθηση του θαύματος καθώς διασχίζουμε τα μονοπάτια, ανακαλύπτοντας κρυμμένους καταρράκτες, κρυστάλλινα ρυάκια και πανοραμικές θέες που εκτείνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Καθώς κατεβαίνουμε από την κορυφή του βουνού, θα απολαύσουμε ένα γεύμα σε μια τοπική ταβέρνα, απολαμβάνοντας παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με γεύσεις που αντανακλούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Απολαύστε τη γεύση των τοπικών προϊόντων και πιείτε μια πρόποση για τις αξέχαστες εμπειρίες και τη συντροφικότητα που μοιραστήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την εξαιρετική μονοήμερη οδική περιήγηση στο Δίον και τον Όλυμπο, όπου η αρχαία μυθολογία και το φυσικό μεγαλείο συνυπάρχουν. Αφήστε τις ιστορίες των θεών και την εκπληκτική ομορφιά των βουνών να σας αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα σας.

ΤΥΠΟΣ:

Περιήγηση μισής ημέρας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

6 ώρες

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

  • Αρχαιολογικός χώρος Δίον
  • Όρος Όλυμπος

Κλείσε την Περιήγηση

Στείλτε μας το Αίτημά σας κάνοντας χρήση της παρακάτω φόρμας κι εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με περισσότερες πληροφορίες!

Κλείστε μια Περιήγηση

Στείλτε μας ένα αίτημα για περιήγηση