Χρειάζεστε Taxi; Καλέστε μας τώρα! Είμαστε διαθέσιμοι 24/7!

Μεταφορά από το αεροδρόμιο του Βόλου (Νέα Αγχίαλος) προς οποιοδήποτε προορισμό

Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου: Πήλιο και Σποράδες
από 40€

Περιγραφή

Ψάχνετε αξιόπιστη μεταφορά από τη Νέα Αγχίαλο (Αεροδρόμιο Βόλου); Μην ψάχνετε άλλο! Προσφέρουμε απρόσκοπτες και άνετες υπηρεσίες μεταφοράς στον επιθυμητό προορισμό σας, είτε πρόκειται για τη γραφική χερσόνησο του Πηλίου είτε για τα εκπληκτικά νησιά των Σποράδων.

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;

Πάντα στην ώρα σας

Αγαπάμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Βασιστείτε σε εμάς για να βεβαιωθείτε ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, ακριβώς όταν πρέπει να είστε εκεί.

 

Εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι σοφέρ

Οι σοφέρ μας είναι κάτι περισσότερο από έμπειροι επαγγελματίες. Είναι επίσης εξοικειωμένοι με τις διαδρομές. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το γραφικό ταξίδι καθώς οι ειδικοί μας σας καθοδηγούν με ασφάλεια στους δρόμους.

 

Ποικιλία επιλογών οχημάτων

Προσαρμόστε άψογα τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Επιλέξτε από το στόλο των οχημάτων μας, από άνετα ταξί έως ευρύχωρα μίνι βαν, που εξυπηρετούν ομάδες διαφορετικών μεγεθών. Όλα τα οχήματά μας διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για ένα απρόσκοπτο και ευχάριστο ταξίδι.

 

Στη διάθεσή σας και καλέστε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Είμαστε στη διάθεσή σας μέρα και νύχτα, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα του ταξιδιού σας ανεξάρτητα από την ώρα. Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι είμαστε εδώ όποτε χρειάζεστε αξιόπιστη μεταφορά.

 

Δίκαιη τιμολόγηση

Αποκτήστε υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι οικονομικές τιμές μας εξασφαλίζουν εξαιρετική αξία, καθιστώντας μας την επιλογή σας για ποιοτικές μεταφορές χωρίς να καταπονείτε την τσέπη σας.

 

Ευκολία και άνεση ως προτεραιότητα

Ξεκινήστε ένα ταξίδι που δίνει προτεραιότητα στην άνεσή σας. Τα οχήματά μας διαθέτουν ανέσεις για να εξασφαλίσουν ένα χαλαρωτικό ταξίδι, είτε πρόκειται για πρόσβαση Wi-Fi, κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους ή άλλες ανέσεις.

 

Ασφαλή και ξέγνοιαστα ταξίδια

Η ασφάλειά σας είναι το ύψιστο μέλημά μας. Συμμορφωνόμαστε με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

Κλείστε μια Μεταφορά

Στείλτε μας ένα Αίτημα Μεταφοράς