Χρειάζεστε Taxi; Καλέστε μας τώρα! Είμαστε διαθέσιμοι 24/7!

Μεταφορά μεταξύ Αθήνας και Πηλίου

Είτε ψάχνετε για μεταφορά από/προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είτε από/προς την πόλη της Αθήνας, η Premium Tour Experience είναι εδώ για εσάς, εξασφαλίζοντας ένα απρόσκοπτο και άνετο ταξίδι μεταξύ Αθήνας και Πηλίου.
από 260€

Περιγραφή

Τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής, η αφοσιωμένη ομάδα μας δεσμεύεται να σας παρέχει μια αξιόπιστη και χωρίς άγχος εμπειρία μεταφοράς στο Πήλιο.

Η υπηρεσία μεταφοράς μας μεταξύ Αθήνας και Πηλίου καλύπτει απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων και συνήθως διαρκεί περίπου 4 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις συγκεκριμένες τοποθεσίες παραλαβής/αποβίβασης.

Γιατί να μας επιλέξετε;

 

Πάντα στην ώρα σας

Αγαπάμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Βασιστείτε σε εμάς για να βεβαιωθείτε ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, ακριβώς όταν πρέπει να είστε εκεί.

 

Επαγγελματίες και έμπειροι οδηγοί

Οι οδηγοί μας δεν είναι μόνο εξειδικευμένοι επαγγελματίες , αλλά και εξοικειωμένοι με τις διαδρομές. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι καθώς οι οδηγοί μας σας καθοδηγούν με ασφάλεια στους δρόμους.

 

Οχήματα για κάθε ανάγκη

Προσαρμόστε τις ανάγκες του ταξιδιού σας στην εντέλεια. Επιλέξτε από τη σειρά οχημάτων μας, που κυμαίνονται από άνετα ταξί έως ευρύχωρα μίνι βαν, μεταφέροντας ομάδες διαφόρων μεγεθών. Όλα τα οχήματα συντηρούνται σχολαστικά για μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση.

 

Διαθεσιμότητα 24/7

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας ανεξάρτητα από την ώρα. Να είστε σίγουροι, είμαστε εδώ, όποτε χρειάζεστε αξιόπιστη μεταφορά.

 

Ανταγωνιστικές Τιμές

Απολαύστε premium υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι προσιτές τιμές μας εξασφαλίζουν εξαιρετική αξία, καθιστώντας μας την προτιμώμενη επιλογή για ποιοτικές μεταφορές χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

 

Άνεση

Ζήστε ένα ταξίδι με έμφαση στην άνεση σας. Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με ανέσεις για να κάνουν το ταξίδι σας ξεκούραστο, είτε πρόκειται για πρόσβαση σε Wi-Fi, κλιματισμό ή άλλες ανέσεις.

 

Ασφαλές ταξίδι

Η ασφάλειά σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές ταξιδιωτικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ο αξιόπιστος ταξιδιωτικός σας σύντροφος

Η εξασφάλιση της άνεσης και της ικανοποίησής σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όταν κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας μεταξύ Αθήνας και Πηλίου μαζί μας, περιμένετε ένα ομαλό και χωρίς άγχος ταξίδι. Επιτρέψτε μας να οργανώσουμε την μεταφορά σας ενώ εστιάζετε στη δημιουργία αναμνήσεων καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Κάντε κράτηση για το ταξίδι σας τώρα!

Απολαύστε την ευκολία των ταξιδιών χωρίς άγχος από την Αθήνα στο Πήλιο. Κάντε κράτηση για τη μεταφορά  σας μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ομαλή υπηρεσία μεταφοράς προσαρμοσμένη στις ταξιδιωτικές σας απαιτήσεις και να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Κλείστε μια Μεταφορά

Στείλτε μας ένα Αίτημα Μεταφοράς